Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin ikinci bebekleri Nil dünyaya geldi

Oyuncu Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade Sunal'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi.  Çitf özel bir hastanede doğan bebeklerine Nil adını verdi.

Haberler 15.07.2021 - 07:57

2018 yılında evlenen ve 2019'da kızları Narin'i kucaklarına alan Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, ikinci bebeklerine kavuştu. Ali Sunal, mutlu haberi sosyal medya hesabından "Nil kızım doğdu" mesajıyla paylaştı.

Güldür Güldür Show'un Aziz Bey'i ameliyathanade çekilmiş bir fotoğrafın altında "Maceralarımıza çok güzel bir tanesi daha eklendi Nazlım. Bana hayal edemeyeceğim güzellikler yaşattığın için sana teşekkür ederim canım sevgilim. Evet, bildiniz Nil kızım doğdu. Herkes iyi, selamları var" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Kurbanzade ise, "Ne sürprizli bir gün. Hikayemiz çok heyecanlı başladı. Hep böyle mutlulukla devam etsin. Ailemize hoşgeldin canım Nil" ifadelerini kullandı.

"ÜÇÜNCÜ TORUNUMUZ DÜNYAYA GELDİ"

Gül Sunal da Instagram hesasından yaptığı paylaşımda mutluğununu "Kemaaaaalll !!! Üçüncü torunumuz Nil dünyaya geldi" sözleriyle anlattı.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak 13. yeni bölüm tanıtımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız