Amanda Knox eski sevgilisiyle

İtalyan sevgilisi Raffaele Sollecito ile ev arkadaşını öldürmekten yargılanan Amanda Knox, Sollecito’yla yeniden bir araya geldiğini gösteren fotoğraflarla yeniden gündemde.

Haberler Anadolu Ajansı 21.06.2013 - 09:25

İngiliz tabloid gazetesi Daily Mirror, İtalya'da sevgilisiyle beraber ev arkadaşını öldürmekten 26 yıl hapse mahkum edilen, temyiz mahkemesinin 2 yıl önce serbest bıraktığı Amanda Knox ile eski sevgilisi Raffaele Sollecito'nun yeniden bir araya geldiğini gösteren fotoğraflar yayınladı.

Gazete, fotoğrafların, Salı günü çekildiğini açıklarken, aynı gün İtalya Yüksek Mankemesi'nin, Knox'u beraat ettiren temyiz mahkemesini kusurlu bulduğuna ve yeni bir temyiz mahkemesinin tüm kanıtları yeniden değerlendirmesi hükmü verdiğine dikkati çekildi.

Haberde, gizlice yeniden bir araya gelen Knox ve Sollecito'nun fotoğraflarının, New York'ta beraber yürürlerken çekildiği belirtildi.

Amanda Knox ve Raffaele Sollecito, İngiliz öğrenci Meredith Kirchner'i öldürmekten hapis cezasına çarptırılmış, çift, 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra temyiz mahkemesi tarafından beraat ettirilmişti.

Knox ailesinin sözcüsü David Marriott, Amanda ve Raffaele'nin arkadaş olduklarını, aralıklarla görüştüklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız