Bir şans daha istedi

Mustafa Erdoğan 7 yıllık evliliğini bitirmek istemiyor...

Haberler 31.05.2011 - 15:47

Mustafa Erdoğan 7 yıllık evliliklerini bitirmek için boşanma davası açan eşi Gülben Ergen’i kararından vazgeçirmek için harekete geçti.

Vatan gazetesinin haberine göre, davanın açıldığı günden sonra çocuklarıyla daha çok ilgilenmeye başlayan Erdoğan’ın hiç olmadığı kadar evinde vakit geçirdiği öğrenildi. Her an çocuklarının yanında olan Erdoğan, Anadolu Ateşi’nin Almanya’daki gösterisine bile oğlu Atlas’ı yanında götürdü.

Baba-oğul önceki gün birlikte İstanbul’a döndü. Öte yandan Gülben Ergen’in, Erdoğan ailesinin de araya girmesine rağmen boşanmakta kararlı olduğu, geri adım atmadığı öne sürüldü.

13 Mayıs’ta açılan davanın ardından Bahçeköy’deki evde eşi Mustafa Erdoğan’la yaşamaya devam eden Gülben Ergen, İstinye Park’ta satın aldığı dubleks daireye temmuz ayında taşınacak.
Erdoğan’ın ise “O eve hep birlikte taşınacağız ve çok mutlu olacağız.Yeterki evliliğimize son bir şans daha ver” diyerek eşini kararından vazgeçirmek için çabaladığı iddia edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız