Bekir Aksoy suskunluğunu bozdu

Oyuncu Bekir Aksoy ile eşi Derya Çavuşoğlu dört yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Aksoy, boşanma sonrası ayrılık nedenini açıkladı.

Haberler 09.07.2017 - 12:16 Son Güncelleme : 09.07.2017 - 12:21

Dört yıllık evliliklerinden bir çocukları dünyaya gelen Bekir Aksoy ile eşi Derya Çavuşoğlu geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. Ayrılık sonrası konuşan Posta'ya konuşan Aksoy, "Evliliğimizi Derya’nın hareketli yaşamı bitirdi" dedi.

"SUÇLU BİZ OLDUK"

Aksoy şöyle konuştu: "Evliliğimizi Derya’nın hareketli yaşamı bitirdi. Kendisi genç kadın. Üniversitede okuyor, kariyer yapmak istiyor. Oğlumuza ben bakıyordum. Bu zor bir durumdu. Türkiye’de asıl şiddet erkeğe yapılıyor. Evliliği bitirdik, suçlu biz olduk Keyfim yerinde"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız