Buse Terim küfürbaz sosyal medya kullanıcısına dava açtı

Buse Terim, sosyal medya üzerinden babası Fatih Terim’e ve kendisine hakaret eden kişiyi mahkemeye verdi.

Haberler ntv.com.tr 08.06.2016 - 14:07

Tasarımcı ve blog yazarı Buse Terim, sosyal medya üzerinden kendisi ve babası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında ağır hakaret ve küfür içeren mesajlar gönderen 26 yaşındaki Anıl D’yi savcılığa şikayet etti.

Anıl D. savcılık ifadesinde, futbol milli takım kadrosuna kaleci Volkan Demirel’i almadığı için Fatih Terim’e kızdığını, onun ve kızının canını acıtmak için hakaret içerikli mesajlar yazdığını anlattı. Buse Terim, pişman olduğunu söyleyerek uzlaşma isteğinde bulunan Anıl D’nin talebini reddetti. Bunun üzerine hakaret davası açıldı.

Beş aylık hamile olan Buse Terim, geçen hafta sosyal medya üzerinden bebeğinin cinsiyetini açıklayarak bir kız bebek beklediğini söylemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız