Cem Yılmaz: Kızları saklayın

Cem Yılmaz, eski sevgilisi Özge Sabuncu ile görüntülendi. Sabuncu ile yeniden aşk yaşadıkları konuşulan Yılmaz, “Ben çok iyiyim, çok mutluyum” dedi.

Haberler 20.08.2017 - 13:44 Son Güncelleme : 20.08.2017 - 13:45

Cem Yılmaz, eski sevgilisi Özge Sabuncu ile gece turuna çıktı. Yılmaz ilk olarak Sabuncu ve oyuncu arkadaşı Tuba Ünsal’la Bebek’teki Backyard adlı spor merkezinde spor yaptı. Dört saat kadar spor salonunda kalan Yılmaz ardından Sabuncu ve Ünsal’la Etiler’de bir restorana gitti. Yılmaz muhabirlere “Ben çok iyiyim. Ben çok mutluyum. Sizler de iyi olun” açıklamasını yaptı.

"KIZLARI SAKLAYIN"

Mekânda üç saat kaldıktan sonra ayrılan Yılmaz, muhabirlerin hâlâ dışarıda beklediklerini görünce “Kızları saklayın” diyerek valelere espirili bir dille seslendi. Bir muhabirin, “Özge Hanım’la sizi Tuba Ünsal tanıştırdı diye duyduk” sözlerine Özge Sabuncu, “Yazma” diye karşılık verdi. Sabuncu’nun tepkisine kahkaha atan Yılmaz, “Yazmayın, yazmayın, ne yazayım abime” diye espri yaptı.

"HELP ME"

Yılmaz, Sabuncu ve Ünsal ile Levent’teki evine gitti. Aracını park etmek için garajın kapısının açılmasını bekleyen 44 yaşındaki Yılmaz, defalarca kornaya bastı. Güvenliğin yerinde olmadığını görünce camı açarak, “Evime giremiyorum. Help me (Yardım edin)” diye bağırdı.

CEM YILMAZ OĞLUYLA PİYANO ÇALDI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız