Chris Brown gözaltına alındı

ABD'li 27 yaşındaki ünlü R&B şarkıcısı Chris Brown, Los Angeles kentinde bir kadını silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 31.08.2016 - 06:03

Los Angeles Polis Teşkilatından (LAPD) Chris Ramirez'in açıklamasına göre, kimliği açıklanmayan kadının şikayeti üzerine olay yerine giden polisler, Chris Brown'u gözaltına alarak LAPD tutukevine götürdü.

LAPD Hırsızlık-Cinayet bölümü, Brown hakkında "öldürücü silahla saldırı" suçundan soruşturma başlattı.

Brown'un savunmasını, ceza davalarına bakan ve "ünlülerin avukatı" olarak bilinen Ermeni asıllı Amerikalı Mark Geragos üstlendi.

RIHANNA'YI DÖVMÜŞTÜ

Grammy Ödüllü sanatçı daha önce de farklı olaylarla ilgili gözaltına alınmıştı. Bunlardan en akılda kalanı, 2009 yılında eski sevgilisi ünlü şarkıcı Rihanna'yı dövdüğü gerekçesiyle olmuştu. Bu nedenle Brown, konser vermek için gitmek istediği başta Avustralya olmak üzere birçok ülkeden vize alamamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız