Doğu Karadeniz turizme odaklanıyor

Bölgedeki çeşitli illerin valiliklerince gerçekleştirilen ihaleler sonucu hazırlanan ''Doğu Karadeniz Master Planı'', Trabzon'da yapılacak toplantıyla açıklanacak.

Haberler Anadolu Ajansı 24.02.2010 - 11:02

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, mevcut turist hareketlerinin incelenmesi, tur güzergahlarının geliştirilmesi ve yeni tur güzergahları oluşturulması kapsamında çeşitli çalışmalar yapıldı.
        
Giresun, Gümüşhane, Ordu, Trabzon ve Rize valiliklerince yapılan ihaleler sonucu elde edilen master planı, ''Doğu Karadeniz Turizm Odaklı Kalkınma Projesi'' adı altında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da katılımıyla 27 Şubatta Trabzon Nova Otel'de yapılacak toplantıda ele alınacak.
        
Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Günay'ın yanı sıra bölgedeki illerin valileri, milletvekilleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl ve ilçe belediye başkanları, Sanayi ve Ticaret Odası yetkilileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları katılacak.
      

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız