Doğum esnasında makyaj yaptı!

ABD'li profesyonel makyaj sanatçısı Alaha Majid Karimi, kızı Sofia'yı dünyaya getirdiği doğum esnasında kendine makyaj yaptı. Genç anne, kızını 'en güzel haliyle' karşılamak için makyaj yaptığını söyledi

Haberler 17.03.2016 - 23:38

ABD'de yaşayan profesyonel bir makyaj sanatçısı, işini doğumhaneye taşıdı. Hayır, doğum yapmakta olan bir kadına makyaj yapmadı, daha da enteresanı; doğum yaparken bir yandan da kendi kendine makyaj yaptı. 

Daha sonra fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan 27 yaşındaki Alaha Majid Karimi fotoğraflarda, operasyon sürerken bir yandan da yatağının üstündeki sehpaya yerleştirdiği onlarca makyaj malzemesini kullanarak yüzüne profesyonel makyaj yaparken görülüyor.

Kızı Sofia Alaya Karimi'yi 15 Şubat'ta dünyaya getiren genç kadın "Kasılmalar esnasında mola veriyor, kasılma geçtiğinde makyajıma kaldığım yerden devam ediyordum. Sadece en favori makyaj ürünlerimden bir kısmını hastane çantama atmıştım" diyor. 

Genç anne, kızını 'en güzel haliyle' karşılamak için makyaj yapmış.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız