Donald Trump Jr ile Kimberly Guilfoyle birlikte mi?

Vanessa Trump ile olan 13 yıllık evliliğini bitirme kararı alan ABD Başkanı Donald Trump’ın büyük oğlu Donald Trump Jr'ın ünlü sunucu ile birlikte olduğu iddia edildi

Haberler 11.05.2018 - 16:43

ABD lideri Trump’ın büyük oğlu Donald Trump Jr’ın, Fox News kanalı sunucularından Kimberly Guilfoyle ile beraber olduğu iddia edildi.

Mart ayında 5 çocuğunun annesi Vanessa Trump ile 13 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan 40 yaşındaki oğul Trump’ın birkaç haftadır 49 yaşındaki sunucuyla görüştüğü belirtiliyor.

 Donald Trump Jr ve Kimberly Guilfoyle 
Daha önce The Five adlı programı birlikte sunan çiftin ABD’nin yeni Almanya Büyükelçisi Richard Grenell onuruna verilen partiye birlikte katıldıkları kaydedildi.
  40 yaşındaki iş insanı Donald Trump Jr. ile aynı yaştaki eşinin birlikte yaşamadığı söylentileri, 12 Şubat’ta ortaya atılmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız