Ferdi Tayfur müziği bıraktı

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, babasının müziği bıraktığını açıkladı.

Haberler 29.08.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 29.08.2017 - 09:51

Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde Mert Doğan'ın Beyaz TV'deki 'Mertçe Sohbetler' programına konuk oldu. Babası Ferdi Tayfur'a yeniden albüm yapması için baskı yaptığını söyleyen Tuğçe Tayfur, "En son 'Huzurum Kalmadı'da babamla düet yaptık ama sonrası gelmedi. Babam, müzik yerine sinemayla uğraşmak istiyor. Artık babamın müziği bıraktığını söyleyebiliriz" dedi.

Babasının veliahtı olduğunu söyleyen Tayfur, "Şu ana kadar müzik çalışmalarım ön plana çıktı ama oyunculuk da yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tayfur, babasının 'Berlin Kaplanı' filminin senaryosunun kendisine ait olduğunu belirterek Ata Demirer'e açtığı davanın da devam ettiğini sözlerine ekledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız