Feyyaz Gümüş Akrep dizisinde

Star'ın sevilen dizisi Akrep'in kadrosuna genç oyuncu Feyyaz Gümüş dahil oluyor.

Haberler 12.01.2021 - 13:31

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Star TV’de cuma akşamları ilgiyle izlenen 1441 Productions imzalı Akrep dizisinin kadrosuna genç oyuncu Feyyaz Gümüş dahil oluyor.

Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı diziye Duru’nun çocukluk arkadaşı ve bir dönem sevgilisi olan Hakan karakteriyle katılan Feyyaz Gümüş, Perihan’ın evinde neşe ile karşılanacak.  

Hakan’ın gelişiyle Aras’tan beklediği adımları göremeyen Duru’nun kafası iyice karışacak! Ferda’nın müdahaleleri ile Aras ile ilgili soru işaretleri artıp, altıncı bölümde kendi gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalacak.
Perihan Emgen ise önceden tanıdığı, sevdiği ve elbette onayladığı Hakan’ın gelişine çok memnun olacak.

Duygularını dizginlemeye çalışan Duru ve Aras’ın ilişkisi Hakan’ın gelişinden nasıl etkilenecek? Aras’ı Duru’dan uzak tutmaya çalışan Ferda’nın Hakan ile ilgili planı ne?
Akrep sürükleyici hikayesiyle her cuma saat 20.00’de Star TV’de
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız