Fifth Harmony fotomontaj kurbanı

Amerikalı ünlü grup Fifth Harmony fotomontaj kurbanı oldu.

Haberler 10.05.2016 - 08:16

Fifth Harmony son yıllarda şarkılarıyla olduğu kadar grup üyelerinin birbirinden güzel solistlerden oluşmasıyla da büyük dikkat çekiyor. Hal böyle olunca da pek çok dergide kapakları süslüyorlar. Geçtiğimiz günlerde Billboard'a poz veren grup üyeleri büyük bir fiyasko yaşadı.
2012'de kurulan grubun üyesi Ally Brooke Twitter hesabından durumla dalga geçti. 

MTV'nin haberine göre ilk bakışta oldukça çekici ve normal gözüken poz, sosyal medyadaki foto montaj avcılarının radarına takıldı. Grup üyelerinden Tryana'nın bacakları üstünde çalılşan foto montajcı nasıl başardı bilinmez, büyük bir hataya imza attı.

Dikkatli baktığınız halde hala göremiyorsanız açık açık yazalım, Tryana'nın iki tane sağ ayağı var gibi görünüyor. Parmak dizilişlerinin ele verdiği büyük hatadan sonra Tryana'nın çok üzgün olduğu öğrenilirken sosyal medyada Fifth Harmony'nin foto montajsız görüntüleri paylaşılarak grup üyelerinin aslında yansıtıldığı kadar çekici olmadığının altı çizildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız