Genç model trenin altında kalarak can verdi

İtalya'nın genç modellerinden Lisa di Grisolo, tren kazasında feci şekilde can verdi. 18 yaşındaki model kaza sırasında kulaklıkla müzik dinliyordu.

Haberler NTV Haber 22.04.2016 - 15:23 Son Güncelleme : 22.04.2016 - 15:26

18 yaşındaki İtalyan model Lisa di Grisolo, Milano'daki istasyonda rayların üzerinde karşıdan karşıya geçerken şehirlerarası ekspres sefer yapan trenin altında kaldı.  

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre polis, yüksek sesle müzik dinleyen modelin trenin yaklaştığını duymadığı ihtimali üzerinde duruyor.   

Milano'daki Certosa istasyonunda yaşanan kazada, Napoli kentine giden yüksek hızlı trenin kondüktörü genç kadını görmesine rağmen duramadı. Olay yerine acilen sağlık ekipleri gelirken yolcular trenden tahliye edildi. 

Pek çok ülkede olduğu gibi İtalya'da da raylar üzerinde yürümek yasak ancak son dönemde bu yasak sıklıkla deliniyor.  

Siena kentinde moda tasarımı okuduktan sonra Milano'ya dönen Grisolo modellik kariyerine henüz başlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız