Hamdi Alkan görüntülenmekten kurtulamadı

Geçtiğimiz gün 'Henüz denizde görüntülenecek kıvama gelmedim' açıklaması yapan Hamdi Alkan, görüntü vermekten kurtulamadı.

Haberler 29.07.2016 - 10:00 Son Güncelleme : 29.07.2016 - 10:01

İlişkili Haberler

Mide küçültme ameliyatlarıyla 4 ayda 44 kilo zayıflayan Hamdi Alkan 37 yaşındaki eşi Selen Görgüzel ile Bodrum tatiline çıktı. Geçtiğimiz gün, “Evet, çok kilo verdim ama şimdi toparlamam gereken yerler var. Henüz denizde görüntülenecek kıvama gelmedim” açıklamasını yapan Alkan verdiği kilolar sonrası ilk kez görüntülendi.

ÇEVREYİ KONTROL ETTİ

49 yaşındaki Hamdi Alkan önceki gün eşi Selen Görgüzel ile birlikte kaldıkları otelin plajında görüntülendi. Alkan'ın fotoğraflarının çekilmemesi için etrafı sürekli gözetlediği dikkatlerden kaçmadı. Bir süre yüzen Alkan, duş aldıktan sonra eşi Selen Görgüzel’in yanına gitti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız