Hadise'ye 8 koruma

Vergisini Türkiye’de ödemediği için tepki çeken Hadise, koruma sayısını artırdı. Normalde en fazla 3 korumayla sahneye çıkıyordu, bu kez ise 8 koruma vardı.

Haberler 06.09.2011 - 10:04

Birkaç hafta önce Twitter'daki "Türkiye'de para kazanıp vergisini PKK destekçisi Belçika'ya veriyor" eleştirileri, Hadise'nin gözünü korkuttu.Yaz boyu konserlerine 3 korumayla giden popçu, önceki gün 25. Taşköprü Sarımsak Festivali'nde koruma sayısını artırdı. Konser boyunca Hadise'yi olabilecek saldırılara karşı tam 8 koruma korudu.

SEYİRCİLER PROTESTO ETTİLER
Habertürk'ün haberine göre; Hadise, "Vergimi Türkiye'de ödüyorum" dese de protestolardan kurtulamadı. Bazı seyirciler, "Vatan haini, yemezler" diye bağırıp şarkıcıyı alkışlarla protesto etti. Sahnede 2 saat kalması beklenen Hadise protestolar artınca, konserini 1 saatte tamamlayıp korumaları eşliğinde sahneden indi.

MALİYECİLER KONTROLE GELDİ
Hadise, Sarımsak Festivali’ndeki konseri için 60 bin lira aldı. Konser sırasında vergi memurları gelip konser alanında faturaları kontrol etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız