Kayıp balıkçı ‘cennet’te kafa dinliyormuş!

Muğla'da 8 gündür kayıp olarak aranan amatör balıkçının, ''kafasını dinlemek için'' bir Cennet Adası’nda kamp yaptığı ortaya çıktı.

Haberler 08.11.2010 - 14:04

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 8 gündür kayıp olarak aranan amatör balıkçının, ''kafasını dinlemek için'' bir Cennet Adası’nda kamp yaptığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, zıpkınla balık avlamak için  Marmaris'in Yalancıboğaz mevkisine giden ve o günden sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Yasin Kanat, 8 gündür kayıp olarak arandığını duyunca jandarmaya başvurdu.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına giderek kaybolmadığını beyan eden Kanat'ın ifadesinde, ''Datça'da internete bakarken tesadüfen arandığımı öğrendim. Evden çıkarken birkaç gün dönmeyeceğimi eşime söylemiştim. Gereksiz telaş yapmışlar. Kafamı dinlemek için cep telefonumu kapatmıştım'' dediği öğrenildi.

Kanat'ın Cennet Adası'nda kamp kurup zıpkınla balık avladıktan sonra, dolmuşla Datça'ya gittiği belirtildi.

Eşinden haber alamayarak telaşlanan Meltem Kanat'ın kayıp ihbarı üzerine jandarma, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri tarafından arama çalışması başlatılmıştı.

Kanat'ı bulmak için çaba gösteren yakınları, ilçenin birçok yerine ''kayıp aranıyor'' ilanları yapıştırmıştı.      

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız