Kendall Jenner otoparkta yakalandı

Süper model Kendall Jenner, ünlü rap şarkıcısı Tyler Okonma’yla otopark çıkışında görüntülendi.

Haberler ntv.com.tr 17.08.2016 - 09:25

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi, süper model Kendall Jenner, ünlü rap’çi Tyler Okonma’yla görüntülendi. Adı rap şarkıcısı A$AP Rocky ile anılan, ancak yaklaşık iki yıldır sevgilisi olmadığını iddia eden 20 yaşındaki model, otoparkta paparazzileri karşısında görünce yüzünü gizlemeyi tercih etti. İkilinin yakınlığı, ilişki yaşadıkları dedikodularına yol açarken, Jenner henüz konuya açıklık getirmedi.  

Kendall Jenner’ın sevgilisi olduğu iddia edilen A$AP Rocky, son olarak sadece Kardashian/Jenner ailesinin katıldığı, Kylie Jenner’ın 19’uncu doğum günü partisinde bulunmuştu. Bu durumdan dolayı Rocky’nin aileye de karıştığı yorumları yapılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız