Kerem Bürsin'den Seranay Sarıkaya’ya sürpriz

Kerem Bürsin, aşklarının ikinci yıldönümü için kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya sürpriz yaptı ve onu setten kaçırdı.

Haberler 21.05.2017 - 15:12

Kerem Bürsin, aşklarının ikinci yıldönümünde sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya sürpriz yaptı. Önce Serenay Sarıkaya’nın oynadığı ‘Fi’ dizisinin yönetmeninden izin alan oyuncu, daha sonra İstanbul-Arnavutköy’deki sete gidip sevgilisini kaçırdı.

Posta’nın haberine göre; Serenay Sarıkaya, İstanbul Atatürk Havalimanı’na doğru yol alırken nereye gittiklerini bilmiyordu. Kerem Bürsin, havaalanında Hırvatistan-Dubrovnik’e uçacaklarını, romantik bir gece geçireceklerini söyledi.

Sevgililer, ertesi gün İstanbul’a döndü.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, bir reklam filminde rol aldıktan sonra Mayıs 2015’te aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri bir ev partisinde ortaya çıkmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız