Koçfest turnesi başlıyor

Koç Holding’in 2006 yılında başlattığı, gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen; spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabet unsurlarını bünyesinde barındıran Koç Fest, 2011 yılı turnesine başlıyor.

Haberler 27.04.2011 - 18:21

Koç Fest 18 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında sırasıyla; Balıkesir, Eskişehir, Muğla, Isparta, Malatya, Samsun ve Konya illerindeki üniversite kampüslerini ziyaret edecek.

Katılımcılar, Koç Fest çerçevesinde üniversiteler 13 dalda düzenlenen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları müsabakalarına katılarak kıyasıya mücadele edecek.

Aynı anda da Facebook üzerinden yükleyebilecekleri Koç Fest uygulaması ve kampüslerden temin edebilecekleri Koç Fest Kartlar’ı sayesinde gündüz etkinliklerini festival alanında yaşamakla kalmayıp katıldıkları etkinliklerin video ve fotoğraflarının da anında kendi Facebook sayfalarında paylaşılmasına şahit olacaklar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız