'Lana Del Rey Axl Rose'la beraber'

Geçtiğimiz ay Marilyn Manson’la Berlin’de birlikte görülen Lana Del Rey'in şimdi de hayranı olduğu Guns N' Roses grubunun solisti Axl Rose’la beraber olduğu iddia ediliyor.

Haberler 10.04.2012 - 12:23

‘Video Game’ şarkısıyla internette ünlenen ve ardından uluslararası çapta şöhrete kavuşan Lana Del Rey'in Hollywood’da Axl Rose’la bir otelden birlikte çıkarken görüntülenmesi müzik camiasında yeni bir birliktelik olarak yorumlandı.

Del Rey, Guns N' Roses grubuna hayranlığıyla biliniyor. Grubun Los Angeles’taki 2 konserine katılması ve olaylı ‘Saturday Night Show’ performansından önce kendi yazdığı Axl Rose’a övgüler yağdıran ‘Axl Rose Husband’ şarkısı hayranlığını kanıtlar nitelikte.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız