Miranda Kerr'e 3 milyon dolarlık pırlanta

Ünlü model Miranda Kerr, 9 Ocak’ta Antalya'da düzenlenecek defilede 3 milyon dolarlık pırlanta set ile podyumda yürüyecek .

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2013 - 10:02

Top model Miranda Kerr, Antalya’daki defilesinde Roberto Bravo'nun 2014 yılına özel tasarımı olan ve üzerinde 2 bin 14 pırlanta bulunan set, kolye, bileklik, küpe ve yüzük takımını taşıyacak.

En zor işçiliklerden biri olarak tanımlanan ve "mükemmel kesimli" taşlardan oluşan "Black Magic Koleksiyonu", pırlanta işleme ustalığındaki en üst nokta olarak yorumlanıyor.

Aylar süren çalışmayla şekillendirilen ve sıcak mine işçiliğiyle ortaya çıkartılan koleksiyonda tasarımı oluşturan her bir parça için ayrı ayrı işlem yapıldı.

Kerr'in sunacağı seti, defile boyunca özel bir güvenlik ekibi koruyacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız