Muhallebicide çanta gitti

Şarkıcı Gülşen; 4 bin dolarlık "Marni" çanta, 5 bin dolarlık "Bvlgari" marka saat, 3 bin dolarlık antika kol saati ve 5 bin lira nakit kaptırdı!

Haberler 23.07.2010 - 09:57

Sirkeci'de bir muhallebicide oturan Gülşen, bir süre sonra çantasının yanında olmadığını fark etti. İşyeri sahibi ve çalışanlar teyazzuka geçti ama çanta bir türlü bulunamadı. Durum polise bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gülşen'in oturduğu masayı gören herhangi bir kamera olmadığı tespit edildi.

Akşam gazetesibib haberine göre; şikayetçi olan Gülşen, çantasında 5 bin liraya yakın TL ve döviz, 5 bin dolarlık Bvlgari marka saat, 3 bin dolarlık antika kol saati ve Mercedes'inin anahtarı olduğunu söyledi. Gülşen'in Marni marka çantasının da 4 bin dolar değerinde olduğu belirtildi.

İfade vermek için Asayiş Şube'ye giden Gülşen, aylık gelirinin 4 bin lira olduğunu beyan etti. Polis şimdi hırsızları arıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız