Özge Borak: Hatalarım vardır

Sanatın her dalında büyüdüğünü söyleyen Özge Borak, “İyilikten beslenen bir kadınım. Evet, mutlaka hatalarım vardır. Ama bir kadının olmasını hayal ettiğim gibi bir kadınım” dedi.

Haberler 08.10.2017 - 15:03

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘İstanbullu Gelin’de Begüm karakterini canlandıran Özge Borak, BeStyle dergisine konuştu.

Babası Selçuk Borak’la aynı dizide rol alan 35 yaşındaki oyuncu, “Sanatın her dalının içinde büyüdüm. Ailemin desteği her zaman tam oldu. Ve bilirim ki; özellikle bizim meslekte ‘Ben oldum’ dediğin zaman, artık geri gitmeye başladığın andır. O sebeple ailemi hep dinlemişimdir” ifadelerini kullandı.

"HATALARIM VARDIR"

“İstediğin gibi bir kadın oldun mu?” sorusuna ise Borak, “Okuyan, yazan, fikrini beyan etmekten çekinmeyen, farklı fikirlere açık olan, saygı duyan, dinleyen, mesleği ve işi olan, kendi ayakları üzerinde duran, doğayı, insanları, hayvanları, dolayısıyla kendini de seven, iyilikten beslenen bir kadınım. Evet, mutlaka hatalarım vardır. Ama bir kadının olmasını hayal ettiğim gibi bir kadınım. Ne mutlu bana” diye konuştu.

‘KONTROLLÜYÜMDÜR’

“Risk yönetiminiz nasıldır?” sorusunu ise Borak şöyle yanıtladı: “Genel olarak kontrollüyümdür. Panik olmadan, özellikle acil durumlarda yapılabilecek ne varsa, elimden geleni yaparım. Hatta sağlık sektörüne olan alakam, bu sakinliğimi koruyabilme halimden geliyor. Eğitim aldım ve şimdi sertifikalı ilk yardım görevlisiyim” 

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız