Özge Ulusoy'dan Sonbahar-Kış trendleri

Ayakkabı ve takı sektöründeki en son trendleri Sonbahar'ın gelmesiyle kendisini göstermeye başladı. Manken Özge Ulusoy da yeni trendleri yakından takip ediyor.

Haberler 11.10.2016 - 16:41

İlişkili Haberler

Özge Ulusoy, son olarak dünyaca ünlü İtalyan modacı Roberto Cavalli, Karadağ’ın Budva şehrinde özel bir defileye imza atmıştı. 33 yaşındaki Ulusoy birçok markayla Sonbahar-Kış koleksiyonu çalışmalarına başladı. 

HANGİ RENKLER ÖN PLANDA?

Nakış işlemeli modeller, kadife materyalli ayakkabılar ve pimli botlar Sonbahar-Kış sezonunda vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Ulusoy'un sunduğu Trendy Topuk koleksiyonun da siyah, konyak rengi, yeşil, mor ve bordo ön planda tutuluyor.

2003 Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Özge Ulusoy, uzun zamandır 28 yaşındaki işadamı sevgilisi Hacı Sabancı'yla birlikte.
Genel olarak maskulen tarzın hakim olduğu Sonbahar-Kış sezonunda kare topuk, kalın topuk ve naturel kösele, ayrıca altın renkli kare kısa topuklar öne çıkan tasarımlar arasında göze çarpıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız