Radyo Voyage 6 yaşında

Ocak 2009’da Türkiye’nin ilk ve tek New Age, Ambient, Soundtrack ve World müzik radyosu olarak kurulan Radyo Voyage, 6’ncı yaşını kutluyor.

Haberler 21.01.2015 - 17:07

"Dünyanın Müziğine Yolculuk" sloganı ile İstanbul ve yakın çevresinde 107.4 frekansı ve www.radyovoyage.com adresinden yayın yapan Radyo Voyage 6 yaşında.

Jean Michel Jarre, Emma Shapplin, Buika, Yanni, Buena Vista Social Club  gibi dünya sanatçılarını Türk müzikseverlerle buluşturan Radyo Voyage, Ocak 2009’dan beri New Age, Ambient, Avant Classical, Pop Classic, World Music, Ethnic Jazz ve Soundtrack gibi ortak noktası "yenilikçi ve denemeci" olan müzikal kurgusu ile müzikseverleri “dünyanın müziğine yolculuk”lara çıkarıyor.

Radyo Voyage, 2015'de de dünya müziğinde köprü olmaya, etkileyici müzikleriyle dinleyenlerini “dünyanın müziğine yolculuklar”a çıkarmaya devam edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız