Saddam’ın altın kalaşnikofu

İngiliz istihbaratçının kızı, elinde kalaşnikofla poz verdi ve fotoğrafı Facebook’ta paylaştı. Fotoğraf bambaşka bir sırrı ortaya çıkardı.

Haberler 01.11.2010 - 12:44

Altın kaplama bir Kalaşnikof tutan çekici genç kadın bir Noel ağacının önünde poz veriyor.

Dikkatsizce bakan biri onun bir uyuşturucu baronunun kadınından ibaret olduğunu, neşe içinde zenginliğini ve gücünü sergilediğini zannedebilir.

Ama şaşırtıcı olan şu ki altın silahı tutan kadın İngiltere’nin istihbarat örgütü MI6’nın başındaki Sir John Sawers’ın kızı.

Sir John Sawers yaptığı bir konuşmada İnternet’i kullanan teröristlerin ‘siber tehditlerinin’ yarattığı tehlike konusunda uyarıda bulunmuştu
Bayan Sawers’ın Facebook sayfasına koyduğu fotoğrafı dünyanın dört bir yanında on binlerce kişi görebiliyor.

Ayrıca elindeki Kalaşnikof’un da bir kopya olmadığı, hayattayken bir sürü Rus tasarımı altın kaplama saldırı tüfeğine sahip olan Saddam’ın özel koleksiyonundan bir parça olduğuna inanılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız