Salma Hayek evlendi

Meksikalı film yıldızı Salma Hayek, Printemps mağaza zincirinin sahibi Fransız işadamı François-Henri Pinault ile Paris’te evlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 17.02.2009 - 12:12

Paris’in 6. Bölge Belediyesi’nde hafta sonunda kıyılan nikaha, çiftin yakınları dışında kimsenin davet edilmediği bildirildi.

Uzun süredir birlikte yaşayan ve 2007 yılında bir kız çocuğu sahibi olan çift, 2008 Temmuz ayında kısa süreli bir ayrılık yaşamıştı.

Hayek ile bir süredir birlikte olduğu Francois-Henri Pinault’nun bir kızları var. Eylül 2007’de dünyaya gelen bebeğe Valentina Paloma Pinault adı verilmişti.

Aynı zamanda yönetmenlik ve şarkıcılık yapan 42 yaşındaki Hayek, 2003 yılında Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun hayatını anlatan “Frida” isimli oyunundaki performansıyla Oscar’a aday gösterilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız