Sanal alemden Tatlıses'e dua

Uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ünlü türkücünün hayranları, sanatçıya dua edilmesi için internet sitesi kurdu.

Haberler 16.03.2011 - 15:04

Şanlıurfalılar, silahlı saldırıda ağır yaralanan ve hastanedeki tedavisi süren hemşehrileri İbrahim Tatlıses'ten gelecek iyi haberleri beklerken, sanatçıya dua çağrısı için internette site açıldı.

Sanatçının hayranları tarafından kurulan "www.ibrahimtatliseseduaet.com" adlı sitesinde, Tatlıses'e yapılan silahlı saldırıdan bahsedilerek, sanatçıya destek olup dua edilmesi çağrısı yapılıyor.

Sanal alemde yapılan dua çağrısına olumlu yanıt verip kayıt yaptıranların; ad, meslek ve şehirleri de internet sitesinde yayınlanıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız