‘Sırrını duyurmak istedi’

Evli olmasına rağmen rol arkadaşı Carrie Fisher’la beraberlik yaşadığı ortaya çıkan Harrison Ford, “Bunu açıklayacağını biliyordum, garip bir durumdu” dedi.

Haberler 16.09.2017 - 16:00

Harrison Ford, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ve ölmeden önce piyasaya çıkardığı ‘The Princess Diarist’ adlı kitabında aşk yaşadıklarını anlatan Carrie Fisher’la ilgili ilk kez yorum yaptı.

"BEKLENMEDİK BİR ŞEYDİ"

1976’da ‘Star Wars’ta başrolü paylaşan ikilinin senaryo gereği başlayan yakınlığının, gerçeğe dönüştüğü ortaya çıkmıştı. Fisher, “Harrison’a baktığımda bir kahramanı görüyordum. Beklenmedik bir şeydi. Çok nazikti, özel zamanlar yaşadık” şeklinde konuşmuştu.


Bu süreçte sessizliğini koruyan Ford, GQ dergisinin ekim sayısına verdiği röportajda şunları söyledi: “Benim için garip bir durumdu. Bunu açıklayacağını biliyordum, baskıdan önce kitabın bir kopyasını gönderdi. Yıllardır sır olarak sakladığı konuyu, kamuoyuna duyurmak istedi. Herhangi bir yorumda bulunmadım ve bunu ‘Evet’ kabul etti. Yaşamını yitirdiği için ileride bu konuyla ilgili bir daha konuşmayacağım.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız