Skandal tanıtım tepki çekti

Ünlü marka, Instagram hesabından tanıtımını yaptığı ürünü için kullandığı fotoğraf yüzünden sosyal medyada tepki çekti.

Haberler 07.08.2014 - 15:34

ABD merkezli giyim firması American Appeal, Instagram’da yayımladığı ürün tanıtımında kullandığı fotoğrafla eleştirilerin hedefi oldu.

American Appeal’ın ‘Back to School’ isimli koleksiyonu kapsamında tanıtımını yaptığı mini etek, hem fotoğrafın müstehcenliği hem de eteğin şirketin lanse ettiğinin aksine lise öğrencileri için uygun olmadığı gerekçesiyle sert bir biçimde eleştirildi.

Şirketin İngiltere’de sattığı ürünlerin tanıtımını yaptığı Instagram hesabından paylaşılan fotoğraftan sonra bazı sosyal medya kullanıcıları, kadının obje haline getirildiğini savunarak şirketi eleştiri yağmuruna tuttu.

Gelen tepkiler üzerine zor durumda kalan şirket, Instagram’daki fotoğrafı kaldırdı ve eleştiriler üzerine konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız