Söz'ün 3. yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı

Star TV'de her pazartesi ekrana gelen, Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Söz’ün, merakla beklenen yeni sezon tanıtımı görücüye çıktı.

Haberler 28.08.2018 - 14:51 Son Güncelleme : 28.08.2018 - 15:26

Geçtiğimiz iki sezon heyecan ve aksiyon dolu bölümleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran Söz’ün yeni sezon ilk tanıtım videosu büyük merak uyandırdı.

SÖZ 3. YENİ SEZON TANITIMI- İZLE

Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV’de izleyiciyle buluşacak olan Söz’ün ilk tanıtımı ekran başındakiler tarafından başta olmak üzere, dijital platformlar ve sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni gördü.
Hayatta değer verdiği her şeyi kaybeden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Yavuz'un sorguya alındığı tanıtım, kısa sürede Youtube’da en çok izlenenler trend listesinde 1. sıraya yerleşirken, Instagram'da ise 160 bin üzerinde beğeni aldı.
Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ" 3. sezon yeni bölümleriyle Eylül ayında Star TV'de..
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız