Star TV'den 'Dolunay'a ziyaret

Güzel ve başarılı geçen bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Star TV kutlamalara devam ediyor. Yılbaşı için set ziyaretlerinin yeni durağı Dolunay oldu.

Haberler 27.12.2017 - 13:20 Son Güncelleme : 27.12.2017 - 13:26

STAR YILBAŞI EKRANINDA KİMLER VAR?

2017 yılında pek çok ödülle taçlanan başarılı projelere imza atarak yenilikçi vizyonu ile televizyonculuğun farklı kapılarını aralayan Star TV, bu başarının mimarlarından olan oyuncuları ve set ekibini unutmuyor.

Yıl boyunca her hafta seyircilerden tam not alan bölümlere imza atmak için emek veren yapım ekibini, yönetimin de içinde bulunduğu bir kadro ile setleri ziyaret eden Star, bu kez ziyaretini Dolunay setine gerçekleştirdi.

PASTA KESİLDİ NAR KIRILDI

Ekip, çekime tatlı bir mola vererek hem yeni gelen yılı kutladı hem de 2018 için uğur, bereket ve iyi dileklerini iletti. Tüm ekibin katıldığı kutlamalarda pasta kesilirken, oyuncular nar kırdı.

Doğuş ailesi içerisinde D.ream grubunda yer alan Dolce markasının hazırladığı yeni yıl konseptli pastalar, oyuncular tarafından beğeni ile karşılandı.
DOLUNAY'A DAMGA VURAN BEŞİKTAŞ SAHNESİ - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız