Star TV'ye 3 ödül (Altın Palmiye Ödülleri)

Müzik, sinema, televizyon ve iş dünyasının en iyilerinin ödül aldığı Altın Palmiye Ödül Töreni, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımı ile İstanbul Raffles Hotel'de gerçekleşti.

Haberler 10.05.2017 - 15:00

Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin halkın oylarıyla belirlendiği ödül töreninde Doğuş Yayın Grubu kanalları 6 kategoride ödül aldı.

Star, “En İyi TV Kanalı” olarak ödüllendirilirken, Nazlı Çelik “Yılın Kadın Haber Sunucusu”, Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sunduğu Duymayan Kalmasın “Yılın Magazin Programı”, ödülünün sahibi oldu.

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yer alan Kral Pop TV “Yılın Müzik Kanalı”, Kral Pop “Yılın Radyosu” Gezegen Mehmet ise “Yılın Radyocusu” seçildi.
“Yılın magazin programı” ödülüne “Duymayan Kalmasın” layık görüldü. Ödülü Seren Serengil aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız