Süper Loto bayisi pay istiyor

Süper Loto'nun iki talihlisinden birinin kuponunu yatırdığı Beylikdüzü'ndeki bayinin sahibi, yurt dışındaki uygulamaları örnek göstererek devletten pay istedi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.03.2009 - 20:28

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyenin yarısını almaya hak kazanan İstanbul'daki talihlinin

kuponunu yatırdığı Beylikdüzü'ndeki bayi ilgi odağı oldu.

Çok sayıda basın mensubu bayi Orhan Karacan ile röportaj yapmak üzere sabah saatlerinden itibaren Beylikdüzü Büyükşehir C Mahallesi'ne geldi.

Karacan, 10 yıldan beri loto bayiliği yaptığını ve ilk kez büyük ikramiyenin kendilerine yatırılmış kuponun sahibine çıktığı belirtti.

''Yurt dışında büyük ikramiyenin çıktığı bayiye devlet yüzde 1-2 oranında para veriyor'' diyen Karacan, bu uygulamanın Türkiye'de de olması gerektiğini savundu.

Karacan, talihlinin kim olduğunu bilmediğini dile getirerek, ''Burada dün 2-3 bin adet kupon oynandı. Talihlinin kim olduğunu tahmin etmemiz mümkün değil. Büyük ikramiye inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız