Tarkan’dan nostaljik fotoğraf paylaşımı

Megastar Tarkan, 90'lı yıllara ait olan fotoğraflarını sosyal medya sayfasından paylaşarak takipçilerini geçmişe götürdü.

Haberler 25.10.2019 - 16:04

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Tarkan, takipçilerini geçmişe götüren fotoğraflarını yayınladı. Tarkan, 90’lı yıllara ait fotoğraflarını #Ttt etiketiyle takipçilerinin beğenisine sundu. 

Tarkan’ın gönderileri kısa sürede yüz binden fazla beğeni ve yorum aldı.

Takipçilerinden bazıları “Yıl 1995, Tarkan Türkiye’nin 1 numarası, yıl 2019, Tarkan hala Türkiye’nin bir numarası” benzeri yorumlar yaptı.
#TBT NEDİR?

Geçmiş zamanda çekilen fotoğrafların perşembe günleri yeniden paylaşılması anlamına geliyor. İngilizce açılımı ‘Throw Back Thursday' olan TBT'nin Türkçesi perşembe gününden bir kesit anlamına geliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız