Venezuella'da güzellik yarışmalarına gölge düştü

Venezuella'nın en önemli güzellik yarışması; çoğu taç giymiş bazı güzellerin, rüşvetçi siyasiler ve işadamlarıyla para karşılığı birlikte olduğu iddiaları nedeniyle süresiz askıya alındı. Ülke 7 kainat, 6 dünya güzeli çıkarmıştı.

Haberler 24.03.2018 - 14:29

Miss Venezuella güzellik yarışması, yolsuzluk ve seks skandallarının ardandan süresiz olarak askıya alındı. Skandal devlete ait petrol şirketine açılan yolsuzluk davasında bazıları güzellik tacı giymiş adayların yargılanan kamu görevlileri siyatçiler ve işadamlarıyla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerinin iddia edilmesiyle patlak verdi.

İÇ DENETİM BAŞLATILDI

Sosyal medyada yankı bulan bu iddialar üzerine Miss Venezuellla güzellik yarışması organizasyonu, iç denetim bitene kadar yarışmanın askıya alınacağını açıkladı. Yarışmaya aday hazırlayan bir güzellik eğitim merkezi de kapatıldı.

Fotoğraflar: Arşiv
32 milyon nüfuslu Venezuella, uluslararası güzellik yarışmalarında en başarılı ülkelerden biri. Ülke bugüne kadar 7 kainat 7 da dünya güzeli çıkardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız