ABD'li rehinenin öldüğü iddia edildi

Terör örgütü IŞİD'in elindeki Kayla Jeen Mueller isimli Amerikalı rehinenin, uluslararası koalisyonun Suriye'nin Rakka kentine yönelik hava saldırısında öldüğü öne sürüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 07.02.2015 - 01:13


Örgüte yakın gruplar, sosyal paylaşım sitesi Twitter ve internet sitelerinde, insani yardım gönüllüsü Mueller'in hayatını kaybettiği binanın olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınladı.    

Fotoğraflara ilişkin yapılan açıklamalarda, "Haçlı koalisyonunun uçakları, Rakka kenti yakınlarında halkın cuma namazını eda ettiği sırada hava saldırısı düzenledi. Bir saatten fazla süren saldırıda Mueller öldü" ifadesine yer verildi.

Uluslararası koalisyondan konuya ilişkin henüz açıklama yapılmadı. 

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon, terör örgütü IŞİD'in Suriye ve Irak'taki hedeflerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız