ABD'nin İran'dan umudu yok

Ülkenin dışişleri bakanı Clinton, İran'ın, nükleer programlarının amacıyla ilgili ikna edici kanıt sunamayacağından emin olduğunu söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 27.09.2009 - 22:59

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, İran'ın, nükleer çalışmalarının barışçı olduğuna ABD ve diğer ülkeleri inandırabileceğini sanmadığını söyledi.

Hillary Clinton, CBS Televizyonu'nun 'Face the Nation' adlı programında yaptığı açıklamada, İranlılar'ın, nükleer programlarının amacıyla ilgili ikna edici kanıt sunmaları gerektiğini bildirdi.

İranlılar'ın bu kanıtı gösteremeyeceklerinden emin olduğunu ifade eden Clinton, bekledikleri yanıtı alamadıkları takdirde yaptırım yoluna başvuracaklarını kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız