Berlin'den Alman komedyen için açıklama

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmasını talep ettiği Alman komedyen ile ilgili açıklamalarda bulunan hükümet sözcüsü Steffen Seibert, soruşturmanın devam ettiğini belirterek sabırlı olunması gerektiğini belirtti.

Haberler ntv.com.tr 13.04.2016 - 14:57 Son Güncelleme : 13.04.2016 - 15:05

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili hakaret içeren şiiri nedeniyle Alman komedyen Jan Böhmermann'ın yargılanması talebinde bulunması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.  

Almanya'dan yapılan açıklamada söz konusu talebin değerlendirilmesi için zamana ihtiyaç duyulduğu belirtildi.  

Hükümet sözcüsü Steffen Seibert konuyla ilgili yaptığı açıklamada sabırlı olunması gerektiğini belirterek konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğinin altını çizdi. 

Dün, Almanya'nın Mainz Savcılığı, Alman ZDF kanalında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren bir şiir okuyan Jan Böhmermann hakkındaki şikayet dilekçenin kendilerine ulaştığını duyurmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız