Almanya'daki cinayetlerin arkasında "tarikat" çıktı

Almanya'nın gündemine oturan beş cinayet ve intiharın altından tarikat çıktı. Cumartesi günü bir otel odasında cesedi bulunan 53 yaşındaki Torsten W"nin, kadınları "cinsel köle" olarak kullanan bir tarikat lideri olduğu tahmin ediliyor.

Haberler NTV Haber 16.05.2019 - 13:37 Son Güncelleme : 16.05.2019 - 13:38

Almanya art arda gelen cinayet haberiyle sarsıldı. Cumartesi günü Bavyera eyaletinde bir otel odasında bir erkek ve iki kadının cesedi bulundu. Üçü de yay tabancasından atılan oklarla ölmüştü. Çok geçmeden olayın cinayet ve intihar olduğu ortaya çıktı.

Pazartesi günü, otel odasında cesedi bulunan kadınlardan birinin evinde iki kadın cesedi daha bulundu.

Soruşturma, rahatsız edici hikayeyi ortaya çıkardı. Torsten W'nin kadınlara şiddet uygulayan ve etkisi altına alıp istediklerini yaptıran Ortaçağ'dan kalma bir inanışın lideri olduğu tahmin ediliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız