Brexit görüşmelerinde ilerleme yok

İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit anlaşmasını kurtarmak için Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi. Görüşmede, İrlanda sınırı konusunda ilerleme katedilemediği açıklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.02.2019 - 23:58

İngiltere Başbakanı Theresa May, Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinde “Brexit” anlaşmasını kurtarmak ve parlementoda tekrar kontrolü ele alabilmek için son hamlelerini yapıyor. Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya gelen May, İrlanda sınırı sorununda yapılabilecek bağlayıcı değişiklikleri görüştü. G

örüşmede, İrlanda sınırı konusunda ilerleme katedilemediği açıklandı. Görüşme sonrası basına açıklama yapan May ve Juncker, müzakerelerin yapıcı olduğunu ve ay sonundan önce tekrar bir araya geleceklerini dile getirdi.

İngiliz milletvekilleri, Brexit taslağını beğenmeyerek, Başbakan May’in Kuzey İrlanda ve İrlanda sınırıyla ilgili detayları tekrar müzakere etmesi için karar almışlardı. İngiltere, 29 Mart’ta anlaşmalı veya anlaşmasız AB’den ayrılacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız