Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro hastaneye kaldırıldı

Reuters’ta yer alan habere göre, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, ülkenin başkenti Brasilia'da bulunan bir askeri hastaneye kaldırıldı.

Haberler ntv.com.tr, Reuters 14.07.2021 - 14:58

Brezilya'nın aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro'nun hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

Yerel medya kuruluşu Globo, Bolsonaro'nun bu sabah erken saatlerde yoğun karın ağrısını yaşadığını belirterek, hastaneye çeşitli tıbbi testler için kabul edildiğini bildirdi.

2018'DE BIÇAKLANMIŞTI

Diğer taraftan, Bolsonaro'nun sağlığı, 2018'de seçim kampanyası esnasında ciddi bir şekilde şekilde yaralanmasının ardından sorun olmaya devam oldu.

O dönemde, Brezilya Sosyal Demokrat Partisi'nin devlet başkanı adayı Jair Bolsonaro, ülkenin güneydoğusunda yer alan Minas Gerais eyaletine bağlı Juiz de Fora kentindeki seçim kampanyası esnasında bıçaklanmıştı.

HOLLYWOOD'UN KOVBOY ÇİZMELERİ BEYOĞLU'NDAN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız