Chavez bütçe işlerini yardımcısına bıraktı

Küba'da kanser ameliyatı olan Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in, bütçe meselelerinin de dahil olduğu bazı konularda, karar alma yetkisini yardımcısına devrettiği öğrenildi.

Haberler 26.12.2012 - 23:47

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, bazı görevleri başkan yardımcısına devretti.

Chavez, Venezuela Devlet Başkanı Yardımcısı Nicolas Maduro'ya, Küba'da kanser ameliyatından önce 8 Aralık'ta bütçe, kamulaştırma ve borç konuları ile ilgili karar alma yetkisi verdi.

Yetki kararı, bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Chavez, 11 Aralık'tan bu yana kanser nedeniyle ameliyat geçirdiği Küba'da bulunuyor.

Maduro'nun, Chavez'in, Noel gecesi yürümeye ve konuşmaya başladığını açıklamasının, sağlık durumu hakkındaki belirsizliği ortadan kaldırmadığı belirtiliyor.

Chavez ameliyat olmadan önce, kendisine bir şey olması durumunda Venezuelalılardan yardımcısı Maduro'yu desteklemelerini istemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız