Dünyanın en büyük aşı üreticisinde yangın

Dünyanın en büyük aşı üreticisi olan Hindistan'daki Serum Enstitüsü'nde yangın çıktı. Serum Enstitüsü, AstraZeneca ve Oxford Üniversitesi tarafından geliştirilen milyonlarca doz Covishield adlı corona virüs aşısını üretiyor.

Haberler AP, Reuters, DHA 21.01.2021 - 14:27 Son Güncelleme : 21.01.2021 - 14:50

Hindistan’ın Maharaştra eyaletinde yer alan Pune şehrindeki Serum Institute of India’da yangın çıktı.

Hindistan devlet televizyonu NDTV’nin haberine göre, "Dünyanın en büyük aşı üreticisi’ olarak tanımlanan Serum Institute’deki yangının yapım aşamasındaki binada çıktığı ve bölgeye çok sayıda itfaiye ekiplerinin sevkedildiği bildirildi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği ifade edilirken, yetkililer Pune'deki tesiste çıkan yangında corona virüs aşısı üretiminin etkilenmediğini belirtti. Yangına ilişkin ilk görüntülerde, siyah dumanların gökyüzünü kapladığı görüldü.

CORONA VİRÜS AŞILARI BU ARAÇLARLA TAŞINACAK (ARŞİV)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız