"Esad ateşkesi 14 kez ihlal etti"

Suriye'de ilan edilen geçici ateşkes ikinci gününde. Silahlar büyük ölçüde sustu. Ancak ateşkesin birçok bölgede ihlal edildiği belirtildi. Suriye rejiminin ateşkesi 14 kez ihlal ettiği iddia edildi.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 28.02.2016 - 14:58

Suriyeli muhalifler, Halep kenti yakınlarında 6 kasabaya Rus savaş uçakları tarafından saldırı düzenlendiğini duyurdu. Bu saldırılarda ölen ve yaralananlar olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı, Rus savaş uçaklarının Hama'nın güneyindeki Harbe-Nefsi köyünü de misket bombalarıyla hedef aldığını duyurdu.

Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na Suriye ordusunun düzenlediği saldırılarda yaralanan 8 kişiyse Hatay'da tedavi altına alındı. Rusya son 24 saatte ateşkesin 9 kez ihlal edildiğini savundu.

Suriye İnsan Hakları Ağı da, Suriye'deki kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki, çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının rejim tarafından 14 kez ihlal edildiğini iddia etti. Suriye rejiminin saldırılarında 15 kişinin hayatını kaybettiği de belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız