Gibbs sözünü tuttu

Kanada Başbakanı Stephen Harper'ın sözcüsü ile hokey maçı üzerine girdiği iddiayı kaybeden Beyaz Saray Sözcüsü Robert Gibbs, basın toplantısında Kanada Buz Hokeyi Milli Takımının formasını giydi. 

Haberler Anadolu Ajansı 13.03.2010 - 12:49

Gibbs, dün düzenlediği basın toplantısında kameraların karşısına, Kanada'nın kırmızı-beyaz formasıyla çıktı. Gibbs'in 39 numaralı Kanada Buz Hokeyi Milli Takımı formasının arkasına da kendi ismini yazdırdığı görüldü.        

Formayı giyerek sözünü tutan Gibbs, daha sonra Kanada formasını çıkardı ve bu formanın altına giydiği ABD Buz Hokeyi Milli Takımı formasıyla basın toplantısına devam etti.        

Robert Gibbs, 2 hafta önce 2010 Vancouver Kış Olimpiyatlarında ABD ile Kanada arasında oynanan buz hokeyi final maçı üzerine Harper'ın sözcüsü Dimitri Soudas ile bahse girmişti. Gibbs, Kanada'nın maçı kazanması halinde Kanada milli takımı formasıyla basın toplantısı düzenleyeceğine söz vermişti. Maçı 3-2 kazanan Kanada altın madalyanın sahibi olmuş, Gibbs iddiayı kaybetmişti.       

Aynı maç üzerine ABD Başkanı Barack Obama ve Kanada Başbakanı Stephen Harper da bir kasa birasına iddiaya girmişler, Obama Kanada'ya 2 kasa bira göndermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız