Hahn: Türkiye ve AB stratejik ortaklık geliştirmeli

AB'nin Genişlemeden Sorumlu üyesi Johannes Hahn Türkiye ve Avrupa Birliği'nin stratejik bir ortaklık geliştirmeye odaklanması gerektiğini söyledi.

Haberler NTV Haber 22.02.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 22.02.2018 - 10:23

Almanya'da yayımlanan Die Welt gazetesine konuşan AB'nin Genişlemeden Sorumlu üyesi Johannes Hahn, Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hahn, Türkiye ve Avrupa Birliği'nin önümüzdeki yıllarda katılım müzakereleri yerine stratejik ortaklık geliştirmeye odaklanması gerektiğini söyledi.

Johannes Hahn, "Yeni bir odaklanma her iki tarafa da fayda sağlayabilir" dedi.

Nisan ayında yayınlanacak Türkiye İlerleme Raporu'na ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirten Hahn, raporun hukukun üstünlüğü açısından önemli olacağıını ifade etti.

AB'nin Genişlemeden Sorumlu üyesi Johannes Hahn, gazeteci Deniz Yücel'in serbest bırakılması nedeniyle memnun olduğunu da dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız