Hindistan'da Covid hastanesinde yangın: 9 ölü

Hindistan'da corona virüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede yangın çıktı. Yangında 9 kişi hayatını kaybetti, binada mahsur kalanların da olabileceği belirtiliyor.

Haberler Anadolu Ajansı 26.03.2021 - 11:19

Hindistan'ın batısındaki Gucerat eyaletinde Covid-19 hastalarının tedavi edildiği bir hastanede çıkan yangında 9 kişinin öldüğü belirlendi.

NDTV kanalındaki habere göre, eyaletin Ahmedabad şehrindeki Sunrise Hastanesinde sabah erken saatlerde yangın çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mumbai şehri Emniyet Müdür Yardımcısı Prashant Kadam, 9 kişinin hayatını kaybettiği yangın sonrasında hastanede mahsur kalanlar olabileceğinden endişe ettiklerini ifade etti.

İtfaiye teşkilatından kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, sabah saatlerinde çıkan yangın nedeniyle hastaneden tahliye edilebilen 70'ten fazla hastanın, Mumbai'deki diğer hastanelere nakledildiğini belirtti.

Press Trust of India, hastane yetkililerinin açıklamasına dayandırdığı haberinde, yangının hastanenin zemin katında başlayarak üst katlara doğru yükselmeye başladığını aktardı.

Kontrol altına alınan yangının elektrik kontağında yaşanan kısa devre sebebiyle çıkmış olabileceği belirtiliyor.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HİNDİSTAN'DA TRİBÜN ÇÖKTÜ: 100'DEN FAZLA YARALI VAR
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız