Irak'ta bir gazeteci öldürüldü

Irak Polis Teşkilatında görevli Yüzbaşı Hatem Cabiri, Alhurra TV'de foto muhabiri olarak çalışan Samr Ali Şekara'nın vurularak öldürüldüğünü söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 10.01.2019 - 17:51

Şekara'nın cesedinin, güvenlik güçlerince başkent Bağdat'ın batısında yol kenarında bulunduğunu belirten Cabiri, gazetecinin vücudunda kurşun izleri tespit edildiğini kaydetti.

Cebiri, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Irak'ta ifade özgürlüğü alanında çalışan Müstakbel Merkezi, gazeteci Şekara'nın öldürülmesini kınayarak, Başbakan Adil Abdulmehdi'yi "faillerin adalete teslim edilmesi" için harekete geçmeye çağırdı.

Samr Ali Şekara, ABD tarafından finanse edildiği bilinen, Irak merkezli Alhurra TV'de foto muhabiri olarak görev yapıyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız